De nieuwste online daten variant: Wordfeud dating

De meeste van mijn stukjes hebben betrekking op online daten via datingsites. Online daten ontwikkelt zich echter, net als de technologie dat doet. De gebruikers van online technologie ontwikkelen zich namelijk sneller dan een datingsite dat doorgaans doet.  Ik was al bekend met Facebookdating. Op youtube staan filmpjes van jochies die daar doodleuk uitleggen hoe ze op hun gemak profielen bekijken en bij een leuke dame een aanknopingspunt zoeken om haar te benaderen. Niet iedereen trapt er in, maar als je maar genoeg berichtjes naar genoeg vrouwen stuurt, en vooral niet te kritisch bent, blijkt het een numbers game. 1 op de zoveel hapt.

Ik meen ook wel eens iets gehoord of gelezen te hebben over daten via Twitter, maar ik heb geen voorbeelden gezien of gesignaleerd. Ze zijn er ongetwijfeld. De nieuwste variant: Wordfeud dating. Zelden werd een spelletje om op je telefoon te spelen zo snel populair. Telefonisch scrabbelen is hot en biedt mogelijkheden. Zo kun je spelen met random kandidaten. Daar kun je ook mee chatten. Blijkt dat een dame met een leuke foto, dan volgt bij sommigen al snel een uitnodiging om te msn’en en voor je het weet zit je als Wordfeud spelende leuke meid ineens tegen ‘per ongeluk verstuurde’ foto’s van een ontklede tegenspeler aan te kijken, of heb je chatdiscussies waar hij virtueel in bad je rug masseert en de zeep laat vallen. Serieus, ik verzin het niet. Een goede vriendin van me maakte dit eerder deze week mee.

Conclusie: online daten ontwikkelt zich continu. Het medium verandert, maar ondanks ogenschijnlijk creatieve toepassing van nieuwe middelen worden oude ‘tactieken’, bekend bij menig ervaren online dater, nog steeds volop toegepast.

This entry was posted in RPBlog - Nog meer weten over online daten and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.