Nieuwe media-aandacht voor RPBlog

Steeds meer journalisten weten RPBlog te vinden tijdens hun research voor een artikel of item over online daten. Dankzij de verrassende kijk van RPBlog op online daten is hij inmiddels een veelgevraagd ervaringsdeskundige. RPBlog is de nickname van Jonathan Joosten. Onder die naam begon hij vorig jaar te bloggen over online daten in zijn profieltekst. Juist omdat dit zo ongebruikelijk is viel het op en wist hij zich met een belachelijk lange profieltekst, en stukjes die menig online dater een humoristische spiegel voorhielden, in de kijker te spelen. De eerste drie maanden van zijn blogs zijn inmiddels gepubliceerd in het boek “Alles weten over online daten”.

De nieuwe media aandacht omvat onder meer:

  • een artikel van een kwart pagina op pagina 5 van De Telegraaf van 12 oktober 2011
  • een verschijning in een reportage over online daten welke binnenkort verschijnt op Consumenten24, een online themakanaal van de Vara
  • een radio interview bij Ruud de Wild op Radio 538 (13-10-2011) over online daten en de nieuwe Wordfeud dating variant

Meer media-aandacht is in zicht, maar details worden pas gegeven als het 100% zeker is, of heeft plaats gevonden. Los van deze media aandacht verkoopt het boek “Alles weten over online daten” zeer constant. Nog voor de nieuwe media-aandacht begon bestelde het Centaal Boekhuis eerder deze week een nieuwe voorraad exemplaren. Na telefonisch overleg over de nieuwe media-aandacht is die bestelling naar boven bijgesteld.

This entry was posted in RPBlog in de media and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.