Die Prins en zijn paard

Het zal geen verrassing zijn: in veel dames profielen wordt gerefereerd aan de bekende prins op het witte paard. Daar zijn twee verschillende soorten profielen in te herkennen: de dames die nog in sprookjes geloven, of de dames die nuchter genoeg zijn om te beseffen dat ze beter niet in sprookjes kunnen geloven. Het paard is overigens in veel gevallen optioneel, maar dit terzijde.Het zal wel aan mij liggen maar ik snap eigenlijk ook niet zo goed wat dames in prinsen zien. Ik denk bij prinsen namelijk aan Willem Alexander, Johan Friso, de Britse Prins Charles en zijn zonen. Allemaal prinsen, maar niet bepaald lekkere hapjes waar een beetje vrouw opgewonden van wordt. Dus moet het wel materialistische ‘liefde’ zijn. Daar ben je mooi klaar mee als prins, al heeft Wim Lex het best getroffen met Maxima.

Als ik zo’n prins op het witte paard profiel tegenkom ben ik geneigd om een reactie te sturen omdat ik die prins niet ben. Meestal is dat een mailtje als het onderstaande:

Hoi (nickname),

Leuk profiel heb je. Ik zie dat je hoopt de prins op het witte paard tegen te komen. Tadaaa, hier ben ik. Er is alleen wel een klein probleem. Wellicht heb je iets gehoord over een financiële crisis? Daar ben ik flink de dupe van. Mijn aandelen gingen zo hard onderuit dat ik enorme schulden moest afbetalen. Er is beslag gelegd op mijn kasteel, inclusief de bijbehorende stallen. Dus ik zit tijdelijk zonder onderkomen en bij mijn paarden kan ik ook al niet. Om schande over de Koninklijke familie te besparen is besloten mijn prinselijke titel af te pakken. Was ik tot voor kort Prins Heerlijk, nu ben ik alleen Heerlijk. Gelukkig heb ik alle vertrouwen in een goede afloop, evenals dat jij hier wel door heen prikt en me accepteert om wie ik ben. Of ben geweest. Het lijkt me leuk om je beter te leren kennen. Ik hoor graag van je 🙂

Prins RPBlog

Het spreekt voor zich dat ik doorgaans niet op zoek ben naar de dame in kwestie, maar een beetje plagen moet af en toe ook kunnen. Wie daar niet tegen kan is zeker geen match voor mij 🙂

This entry was posted in RPBlog - Nog meer weten over online daten and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.