Volslank?

Over het belang van een goede foto heb ik het al eerder gehad. Ondanks dat ik niet op foto’s af wil gaan, wat op zich een vrij lastige opgave is, signaleer ik wel een interessant fenomeen. Regelmatig kom ik een profiel tegen van een leuke dame die er op de foto’s leuk uitziet, mooi gezicht, leuk kapsel, vlot gekleed, alles prima in verhouding, en dan lees ik bij ‘Postuur’: volslank. Huh? Misschien heb ik een verkeerd beeld van wat ‘volslank’ nou precies inhoud, maar ik zie doorgaans dames die term gebruiken die bij mij in de categorie ‘normaal’ postuur zouden vallen. Ligt dat aan mij? Of hebben die dames een voller beeld van zichzelf dan ze werkelijk zijn? Of hebben ze gewoon foto’s van iemand anders gebruikt? En wat zijn de precieze definities van volslank eigenlijk? Please enlighten me 🙂

This entry was posted in RPBlog - Nog meer weten over online daten and tagged , . Bookmark the permalink.