Nieuwe content op deze site

De afgelopen maanden heb ik deze website vooral gebruikt om mijn boek “Alles weten over online daten” te promoten. In de tussentijd schreef ik nog steeds regelmatig nieuwe stukjes die ik op Relatieplanet in mijn profiel plaatste. Een deel daarvan is ook als column op die site terug te lezen (onder het tabblad ‘magazine’ waar normaal gesproken nooit iemand kijkt, maar nu heb je een reden 😉 ).

Inmiddels ben ik begonnen om een deel van die reeds gepubliceerde stukken ook op deze site met terugwerkende kracht te plaatsen. Dwz dat de oorspronkelijke publicatiedatum wordt aangehouden en die stukjes dus niet bovenaan op de homepage verschijnen, maar mogelijk enkele pagina’s terug. Ik zal hieronder een overzicht geven, met links, zodat de nieuwe bijdragen makkelijker gevonden kunnen worden.

De komende dagen zal de lijst hierboven groeien, naarmate er meer stukken geplaatst worden.

This entry was posted in RPBlog - Nog meer weten over online daten and tagged , , , . Bookmark the permalink.