In hetzelfde tempo

Zoals ik al eerder schreef levert mijn blog / column leuke reacties op die regelmatig resulteren in interessante discussies en inspiratie voor nieuwe stukjes. Een onderwerp wat al verschillende keren door verschillende dames is aangedragen: sexuele toenadering van mannen. Ik was al bekend met opmerkingen dat “mannen maar 1 ding willen”, er “menig getrouwde man op zoek is naar wat extra plezier” en dergelijke. Denk je als vrouw eindelijk een beetje normale man gespot te hebben die niet meteen geile toespelingen begint te maken in mail of chat, dan kan het nog verkeerd lopen.Zo vertelde een vriendin van me dat ze onlangs contact had met een man met een leuk profiel. Er werd wat heen en weer gemaild en in haar meest recente mail vroeg ze of hij wat foto’s van zichzelf zou willen mailen. Ze kon vanwege haar beperkte lidmaatschap slechts 1 foto zien en die was vrij vaag. Natuurlijk kon dat. In haar mailbox kwam een nieuw mailtje binnen met een foto van de man in kwestie. Poedelnaakt, met zijn hand gevouwen om zijn beste vriend waar zijn brandweerhelm fier bovenuit stak. Dat vond ze zo’n afknapper. Haar oprechte interesse verdween als sneeuw voor de zon. “Weer zo’n eikel die alleen maar wil neuken”.

Of wat te denken van een andere vriendin die ook met een, volgens haar, leuke man aan het mailen was geslagen. Na een paar mailtjes liet ze voorzichtig doorschemeren best te genieten van lichamelijke intimiteit. Daar kwam een meteen de volgende reactie op: “I WANNA FUCK YOUR BRAINS OUT”. Ook in dit geval was de dame in kwestie meteen klaar met die meneer. Niet in de laatste plaats omdat de gedachte dat hij haar brains zou fucken haar niet bepaald een prettig vooruitzicht leek.

Enigszins lijkend op het hiervoor genoemde voorval kreeg ik van een bisexuele dame een soortgelijk verhaal. Los van de nodige aanbiedingen van mannen die haar ‘met liefde’ denken te kunnen overtuigen dat mannen (lees: hij) toch echt leuker zijn dan vrouwen, en reacties waarbij het voornamelijk ging over fantasieën die door / met / op of vanwege haar vervuld moesten worden. Het dieptepunt betrof een reactie van een man die haar een arrogante trut vond wat wel over zou gaan als “hij eenmaal haar brains er een keer uit kon fucken”. Haar reactie quote ik met plezier 🙂
“Ga er maar vanuit dat een vrouw (hetero, bi, les) te allen tijde het hoofd (en dientengevolge ook de brains) bij elkaar weet te houden en dat de uitdrukking “je brains eruit fucken” een puur mannelijke aangelegenheid is, immers een vrouw heeft geen lul om achterna te lopen, en er derhalve tijdens de coïtus ook geen last van dat de penis tijdelijk de werking van de hersenen overneemt. Vandaar dus ook dat veel mannen in de veronderstelling zijn dat tijdens de ejaculatie hun hersenen naar buiten stromen, waarbij moet worden opgemerkt dat spermatozoïden meer activiteit vertonen dan mannelijke hersencellen in welke gemoedstoestand dan ook. Gezien het feit dat jouw hersencapaciteit bij je eerste natte droom al volledig je lichaam heeft verlaten, ben ik er van overtuigd dat je niet voldoende verstandelijke vermogens ter beschikking hebt om dit antwoord correct te interpreteren”.

Mijn conclusie over dit onderwerp: zowel mannen als vrouwen zijn niet vies van sex. Alleen helpt het enorm als je beiden in hetzelfde tempo daar op aanstuurt. Gaat één van de twee (veel) sneller dan de ander, dan is het doorgaans einde oefening. Dat lijkt me niet wenselijk. Ga je beiden even snel, dan kan het zomaar resulteren in meer passie dan je voor mogelijk had gehouden. Dan lijkt me een beetje gas terugnemen voor sommige mannen enorm aan te raden. Of niet natuurlijk, want het is eigenlijk wel zo prettig voor de dames dat ze nu meteen weten waar ze aan toe zijn. Hoewel zo’n ervaring doorgaans niet als prettig wordt ervaren, is het nog altijd beter om er in een vroeg stadium achter te komen wat voor vlees je in de kuip hebt, dan in een later stadium waar er wellicht al meer gevoelens bij zijn komen kijken.

This entry was posted in RPBlog - Nog meer weten over online daten and tagged , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.