RPBlog remixt Martin Solveigs ‘Hello’

Iedereen is inmiddels wel bekend met de hit van het ‘glazen huis’ en de afgelopen winter: Martin Solveig – Hello. Rond die track is een remixwedstrijd uitgeschreven en daar doe ik ook aan mee.

Omdat het origineel briljant is moet je daar  volgens mij dan heel dicht bijblijven, of iets heel anders doen. Aangezien de meeste andere remixers voor elektro house, trance of een andere house variant gaan, leek het me leuk om er iets heel anders mee te doen. Dus heb ik er meer een rockplaat van gemaakt :) :kilian:

Het arrangement van het origineel heb ik nog redelijk intact gelaten, want dat is gewoon goed. Exit de house beats, bring in extra gitaren en rockdrums. Het resultaat is hier te horen:
http://www.beatportal.com/remix/detail/hello-joe-nathans-a-bit-more-rockin/

En terwijl ik met die remix bezig was, kwam de nieuwe Anouk uit. Die gaf me een idee voor een 2e remix. Opnieuw dicht bij het origineel, maar dan in een heel andere sfeer. Rock n roll!
http://www.beatportal.com/remix/detail/hello-u-got-2-b-kidding-remix/

Afgelopen weekend zijn in verschillende clubs beide remixen getest. De 1e remix werkt net zo goed als het origineel, de 2e ook en leverende verrassend leuke reacties op.

Voor de wedstrijd wordt er geteld hoe vaak een remix ‘gespind’ is. Daarvoor moet je een account aanmaken en inloggen. Zou leuk zijn als je dat doet.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.