Nieuwe winactie: NL 10, NL 20, NL 30, NL 40, NL50, NL70 magazines

Om te vieren dat de herdruk van “Alles weten over online daten” gereed is, is een winactie opgezet met de gratis uitgaansmagazines NL10, NL20, NL30, NL40, NL50 en NL70. Op de website van de magazines kan met 1 klik meegedaan worden aan de winactie. Wie weet win je een exemplaar! Doe nu mee!

De tekst bij de prijsvraag:

De Utrechtse DJ Joe Nathan schreef, onder pseudoniem RPBlog, een hilarisch boek over zijn ervaringen met online daten. Op een grappige manier houdt RPBlog online daters een spiegel voor. Menig online dater heeft dankzij deze columns succesvol zijn aanpak aangepast. Kom je in de kroeg geen leuke mensen tegen? Met de kennis uit dit boek moet het lukken om nog voor Valentijnsdag met succes online een date te regelen.

NL geeft zes van deze boeken weg.

This entry was posted in RPBlog - Alles weten over online daten, RPBlog in de media and tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.