Foto

Na een paar dagen met het idee voor dit RPBlog te hebben rond gelopen, heb ik vandaag onder het motto ‘just do it’ actie ondernomen. Oude profielen (voor zover ik die nog kon vinden) heb ik verwijderd en we zien wel. Alleen al op basis van mijn eerdere ervaringen zou ik dagelijks wat te melden hebben. Wel heb ik het idee van dit blog met wat vrienden besproken. Ik stel feedback erg op prijs. Daar rolde meteen een prachtig eerste topic uit: “RP is foto’s kijken en als er teveel tekst in je profiel staat haken mensen meteen af”. Ik hoop heel erg dat ik de uitzondering op de regel ben. Dat ben ik mijn hele leven al, dus waarom hier niet 🙂 Maar inderdaad, op deze site helpt het enorm als je een leuke foto hebt. Althans, die indruk heb ik aan eerdere ervaringen overgehouden. Vrouwen ontvangen honderden mailtjes als ze zich inschrijven. Zelf nog voor er een foto is geplaatst komen de eerste (standaard)mailtjes binnen. Opmerkelijk. Zitten er echt mannen de halve dag RP te scannen op zoek naar nieuwe members? Dat zou best zielig zijn. Get a life ofzo. Al was het alleen al omdat mannen met een leven leuker worden gevonden dan mannen zonder leven. Maar even terug naar die foto’s. Ja, een leuke foto helpt. Maar ook niet. Ziet een dame er leuk uit, wordt ze bedolven onder de mailtjes. Bijkomend nadeel: de kans is groot dat zo’n dame niets anders meer doet dan haar mail bekijken en niet aan zelf rondkijken toe komt. Dus moet je als man wel een mailtje sturen, anders komt ze je helemaal niet tegen. Maar opvallen in die berg mailtjes is ook al een opgave. Staat er niets bijzonders in je mailtje, of denk je leuk te reageren op iets uit iemands profiel, dan nog is het verrekte lastig om de dame zover te krijgen dat ze ook daadwerkelijk de moeite neemt om naar je profiel te klikken en daar verder te kijken. Mocht ik ernaast zitten: dames, corrigeer me gerust. Ik heb bij een vriendin gezien hoe het ongeveer gaat en die kwam bij het gros van de mailtjes niet verder dan het lezen ervan. Als dat er niet uitsprong, of de foto interesse opwekte, dan was het ‘next’. Hoe dan ook: ik ga zo zelf aan een rondje profielzappen beginnen en ik heb mezelf voorgenomen om ook de profielen zonder foto te bekijken. Om het enigszins binnen de perken te houden begin ik met de dames uit mijn provincie. Ik heb namelijk ook nog meer te doen en die andere provincies komen de komende dagen dan wel aan bod. Ik hoop in ieder geval leuke profielteksten tegen te komen. Mocht je een berichtje van me ontvangen, dan is de kans groot dat je profieltekst me inderdaad nieuwsgierig naar meer heeft gemaakt.

This entry was posted in RPBlog - Alles weten over online daten and tagged , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *