Mijn oorspronkelijke ‘oproep’

Hallo leuke dame,

Na eerdere succesvolle (en minder succesvolle) inschrijvingen gooi ik het nu eens over een andere boeg: De komende maand heb ik me voorgenomen om dit profiel als RPBlog te gebruiken. Dagelijks vul ik het aan met mijn bevindingen op deze site en hoe ik daar over denk, of waar ik me over verwonder, etc. Waarom? Waarom niet? Het is volgens mij nog niet gedaan en dan ben ik graag de eerste. Als het goed is weet iemand die de moeite neemt om het allemaal te lezen / te volgen zo een stuk meer over mij dan de standaard gegevens. En als het doorlezen al geen moeite kost, dan val ik in real life ook vast mee πŸ™‚ Omdat ik nog meer doe dan op RP rondsurfen, valt over die andere bezigheden wellicht ook wat te lezen. Ongeacht de ontwikkelingen is het plan om het wel netjes te houden en geen namen/ profielen van eventuele betrokkenen te vermelden. Ik ben heel benieuwd hoe dit uitpakt πŸ™‚ (Toevoeging 25-4-2010: ja, het is inmiddels een enorme lap tekst. Schrikt dat je niet af: pluspunten. En anders lees je toch eerst de blog van de dag, helemaal onderaan? Bevalt die, kun je altijd meer gaan lezen).

Omdat ik het bij de profielen die ik bekijk erg prettig vind iets persoonlijks te lezen, hier een paar steekwoorden die op mij van toepassing zijn:
Boefje, pretogen, creatief, muzikaal, idealist, eigenwijs, zelfspot, leuk leven, chaoot, ik denk GROOT (waarom met minder genoegen nemen?), praktisch denkend, twee rechterhanden (maar ik klus zelden in mijn eigen huis, wel bij anderen), nuchter, soms koppig, strategisch inzicht, gek op goed gevonden reclame en andere creatieve uitingen, ik heb een mannelijke hobby: flipperen, ik geef niet om voetbal of bier, ik voel me nog steeds 25, ondernemer, ik kan heel enthousiast worden van een goed idee, ik heb tegengas nodig, ben dol op lekker eten, kan zelf koken, hou van een goede discussie en sta open voor goede argumenten, ik ga elk jaar meerdere dagen naar de Parade (Utrecht, de gezelligste), ik ga regelmatig stappen om vrienden tegen te komen of bevriende DJ’s te spreken (netwerken heet dat tegenwoordig), ik woon op een toplocatie waar het zomers ideaal bbq’en is (en mijn vrienden gretig misbruik van maken), ik maak ongelooflijk lekkere satΓ©, ik probeer mijn chocoladeverslaving onder controle te houden, als het net gesneeuwd heeft wil ik nog wel eens een sneeuwpop maken, als er op de singel geschaatst kan worden (kon de afgelopen 40 jaar maar 3 x) dan doe ik zeker mee, en nog veel meer. Long story short: ik ben de moeite van het ontdekken meer dan waard πŸ™‚

Natuurlijk helpt het ook als ik aangeef wat ik hoop te vinden:
Een zelfstandige, zelfverzekerde, levenslustige, creatieve vrouw met inhoud en niveau die niet schrikt van een lap tekst in een datingprofiel. Zit op dezelfde golflengte als ik, geen huismusje, ook geen globetrotter die nooit thuis is. Heel belangrijk: je hebt een eigen leven (net als ik) maar we vinden vanzelf een manier om die 2 levens (steeds meer) te combineren (als het goed is). Je laat niet over je lopen, maar bent ook geen bitch pur sang. Wat uiterlijk betreft: er moet iets zijn dat me aanspreekt. Dat kan van alles zijn: je uitstraling, je glimlach, pretlichtjes in je ogen, hoe je je kleed, hoe je makeup zit, je kapsel, etc. Jij moet gewoon jij zijn en happy zijn met wie je bent. Helder? πŸ™‚

This entry was posted in RPBlog - Alles weten over online daten and tagged , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.