Welkom op RPBlog.nl

Tot voor kort verwees deze website direct door naar de columns van RPBlog op Relatieplanet.nl. Met het verschijnen van het boek “Alles weten over online daten” was een eigen RPBlog website zeer wenselijk. Dit is hem, en hij is nog verre van compleet. Gemakshalve in deze post even een paar links, die ongetwijfeld binnenkort hun plek op de website weten te vinden:

Voor een korte toelichting over wie RPBlog is en waar hij over schrijft: zie de pagina Over RPBlog.

Het boek “Alles weten over online daten” is vanaf 19 november 2010 verkrijgbaar en/of bestelbaar in elke boekhandel. Online is het boek te bestellen bij o.a.: 1miljoenboeken.nl, ako.nl,¬†bruna.nl en bol.com.

De columns van RPBlog zijn te lezen op Relatieplanet.nl, onder het tabblad ‘magazine’. RPBlog publiceert zijn columns in eerste instantie in zijn profiel op de bewuste datingsite. Elke twee weken worden de meest recente bijdragen overgeheveld naar de column onder het tabblad ‘magazine’.

Aanvullingen volgen spoedig.

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.