RPBlog te gast bij Madiwodovrijdagshow

Gisteren, 15 november 2010, was ik te gast in de Madiwodovrijdagshow om te praten over mijn boek “Alles weten over online daten. Het plan was om een gesprekje te voeren over de do’s en don’ts van online daten, zoals die ook in mijn boek behandeld zijn (naast vele andere onderwerpen). Er zouden verschillende foto’s getoond worden waar ik dan op moest reageren of die wel of niet OK zijn voor op een profielsite.

Zoals te verwachten werd het niet alleen een gezellig gesprek, maar kwam er van de oorspronkelijke opzet ook weinig terecht. Maar wie kijkt daar bij Paul de Leeuw nog van op? Filemon had een fake profiel aangemaakt wat wel besproken werd. Daarnaast was er een dame in het publiek geplaatst die haar echtegenoot via onloine daten heeft leren kennen.

Hoewel het boek niet erg naar voren kwam, is het een leuk item geworden waar ik me, afgaande op de sms regen die na de uitzending binnenkwam, prima staande heb weten te houden 🙂

De uitzending is terug te zien op madiwodo.nl en Uitzending gemist. Het item met RPBlog begint op 17:40.

This entry was posted in RPBlog - Alles weten over online daten, RPBlog in de media and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.